onsdag 5 augusti 2009

Tillbaka igen....

Oj vad tiden springer iväg när man har mycket att stå i. Nu ska ni få höra lite om den framtid som står för våra fötter här i Lundby. Till och börja med så har jag jobbat på Beijer hela sommaren med enstaka dagar ledigt. Har vart jättebra då arbetskamrater och kunder é väldans bra. Sen gick min sambo och jag och hittade ett gammalt torp/en gård som vi fastnade för. Köpet vart klart i måndags så nu é det full renovering och tillbyggnad som gäller. Jag har med lite hjälp fixat ett bås i ladan som hönsen ska få bo i,inte klart utvändigt men en början ialla fall. Det är lite åkermark och skog till huset också,så vem vet vad man hittar på i framtiden.;)
Men som sagt nu kommer vår närmsta tid läggas på renovering och tillbyggnad! Någon som känner sig arbetsvillig!? hihi
Se torpet här nedan........fint va!?
Och inte nog med att jag förlovat mig, fyllt 30 och köpt hus! Ska även bli mamma igen! Bättre sent än aldrig!hihi Tuva blir ju nu 8 år så det ska bli riktigt mysigt med en bebis igen. Håll tummarna att allt går bra nu!
Ja så om någon undrar varför man kanske inte skriver så mycket längre så har man "lite" annat att stå i som ni säkert förstår!
Ha det gött mina vänner!
Kramizzzzz