måndag 31 maj 2010

Lite husbilder....

Köket och murstocken i mitten.....
Tuvas skrivbord...
Tuvas förvaring och tv bänk....
Bord med gottesaker på!
Sminkbordet smälte in som det var hos Tuva!
Nattbelysning för Tuva i trappen....
blev ganska bra!
Min brödrost som jag bara älskar.....och en "liten" skorpburk! Älskar skorpor.....
Lite gott och blandat....
En hörna i köket...ska hänga lite prylar under hyllan framöver! Kolla in lufthålen till kyl och frys....småmaskit hönsnät...vilken idé va!!!?
Tv hörnan.....Luktar gott...liljekonvaljer!
Denna skänk får pryda murstocken i väntan på en till värmekälla som ska in.......
Matbordet....
Detta bord står i hallen.....
Ett skåp som har fått sin plats på toaletten!
Pigtittaren i sovrummet.....
KOMMER mer helhets bilder så fort jag fått lite mer ordning! ;)) Finns mycket mer som ska upp och fixas ( hela Viggos rum står mé kartonger och säckar)
Finns såååå mycket mer jag vill visa framöver.....ska försöka att inte vänta ett halvår innan dess! hihi

Guldklimpen....

Oj var det....

såååå länge sedan jag skrev något här! Hoppsan vad tiden rinner iväg ...nu blir jag orolig! Kommer vara pensionär snabbare än jag anat! Ha ha
Nej men nu har det hänt lite på alla håll och kanter.....
VIGGO
är nu ca 3 1/2 månader och han växer och frodas väl. Han har blivit av med sonden och stämbanden har kollats. Det högra rör sig bra medan det vänstra é nedsatt funktion. Men de säger att han kommer få en ganska bra röst! Skönt det kan jag lova! Vi åkte till en början 1 ggr i veckan till Astrid Lindgrens sjukhus för att töja matstrupen. Det har gått så pass bra att vi nu åker 1 ggr var 14;e dag. Och nu när han blev 3 månader så får vi åka hem samma dag. Helt underbart att allt gått så bra....hoppas bara att det fortsätter så!
Han är en väldigt glad kille för att ha varit med om och är fortfarande med om mycket! Känns skönt att han inte verkar lida något av allt detta.
HUSET
har nu blivit så pass iordning invändigt att vi tog beslut att flytta hit. Men det é verkligen som alla säger..."gör helt klart för när man sen bor där och det funkar med lite provisoriska lösningar så gör man inte så mycket mer"...ha ha det stämmer sååååå bra! Men nu har vi gjort en lista på de viktigaste sakerna som vi måste ta tag i. Har påbörjat den så nu é vi på g igen. Tomten é ju ett projekt för sig...bara lera så fort det regnar lite! Inte kul alls men vi kan kanske börja i år och ta en sida i taget!?
Jag/vi stormtrivs verkligen. Allt blev sååå bra och bättre ändå, det gamla och det nya, inredningen och allt. Långt ifrån klar mé inredningen men på god väg....mitt skapande med inredning ska ta tid...man måste liksom känna in sig lite! Och så väntar jag på att Tuva ska få sommarlov snart så jag och barnen kan åka på låååååånga loppis dagar! ; ))) Vet ev nån som kanske vill följa mé! Hihi
Tänkte slänga in lite bilder på guldklimpen och lite av huset invändigt!
(Ligger antagligen över detta inlägg redan, orkar inte engagera mig i det nu)
Ska försöka bättra mig med inlägg nu när man kommit lite på plats och så!
Kram alla goa där ute!
Mvh Familjen på Kronoborgs Gård