torsdag 24 juni 2010

Trevlig vecka!!!

Tänkte inte skriva så mycket, men lite bilder é ju alltid kul! Har hänt lite denna vecka....har fått kycklingar, vår äng é skördad och haft väldans trevlig dag mé mysiga människor!
Min kusin Åsa hade planerat en överaskning för sin mor! En tur ut på landet.....hade tur med vädret oxå! Kunde sitta ute och fika! ; )) (bara trist tomten inte é så fin)
Min kusins små tvilling pojkar var oxå mé! Hämta en balja och hink mé vatten.....det var uppskattat! ;)
Moster Siv! Så solbränd och fin.
Kusin Åsa....lång och ståtlig eller hur var det!? Hihi
Våra fina kycklingar!
7 st har vi nu.....får se om det blir fler!!?
Vår äng...é nu tom!
Viggo i sin stol!
Tränar magläge.....med mamma brevid!

fredag 18 juni 2010

Idag BVC...

och lilleman har gått upp ett kilo på 4 veckor! Hoppsan, bra just nu men bara det inte fortsätter. Orkar ju snar ej lyfta han! Hihi Igår fick vi klartecken från kirurgen att det var ok att börja ge han lite fruktpuré.
Tyckte inte det var något konstigt mé det, det verkade som han tyckte om det direkt. Klart det, mamma valde ju så god smak! Äpple och banan. MUMS
Mina två fina barn! HEMMET har det blivit lite mer ordning i oxå. Tvättstugan é nästan helt klar och det mesta med all målning mé. Till och med lite hyllor har kommit upp.
Hylla ovanför skrivbordet i sovrummet!
Tjusigt va!?
EFTER BVC idag blev det lite ärenden på sörping och sedan en fika hos en bekant. Tyvärr fick vi ej träffa hennes dotter, sov under de timmarna vi var där!
Föresten så ska hon komma hit imorgon med sin sambo och vi ska äta lite gott! Ska bli trevligt!
Nu kom sambon hem mé lite Thai mat....bäst äta lite! Hihi
Kramelikram

Många resor....

har det blivit till Stockholm och AL sjukhus. De flesta gånger har det gått bra och nu när han blev 4 månader så får vi åka hem samma dag! Superskönt, blir inte mycket sömn på ett sånt ställe annars med en massa pipande saker och bebis skrik!
Men för 14 dagar sen när vi var på töjning hände något, kirurgen såg en "konstig" spricka som blev i matstrupen. När vi kom in på uppvaket så såg vi att de hade satt dit en sond utifall han hade spruckit och inte kunde äta själv. Men röntgen visade inget galet, så han fick lite mat och inget hände. Sonden drogs bort men vi fick ligga kvar över natten för observation.
Pappa lika trött som lilleman efter narkosen!
Vantar tillverkades som han fick ha så länge sonden satt!
Så hör sött sussar man efter en sådan resa till Stockholm!
IGÅR var vi på ytterligare en töjning, och den gick kanon bra!
Åkte vid 04.40 och kom hem ca 18.00, helt underbart!
Ska tillbaka om 14 dagar och efter det kanske vi ska börja åka var 3:e vecka istället. Ska bli skönt om det funkar!