onsdag 10 mars 2010

Den här....

veckan é det bara väntan som gäller....men imorgon får vi se vad läkarna ser/kommer fram till. Ett nytt försök att ta bort tuben ska göras...Vi hade idag ett läkarsamtal med en öron-näsa-hals doktor som ska va mé imorrn då försöket görs. Han förberede oss på att Viggo ev kommer få en "track" och berättade lite mer kring allt vad som gäller då. Men vi får se imorgon hur allt ser ut och vad som händer.
Lite mamma mys.....
IDAG
var en riktigt jobbig dag. Viggo har haft en sal kompis vars föräldrar vi lärt känna ganska väl sista veckan. Vi har vart och handlat ihop, prata skit och ute & käkat tillsammans. Trevliga människor.....Men deras son har ialla fall legat på samma sal som Viggo men efter sin operation i söndags orkade hans kropp/organ inte längre. Han flyttade till en annan sal och det gick bra ända fram till inatt/idag. Vi fick veta imorse att han hölls vid liv av maskiner.....T & J kom och frågade och önskade att vi skulle vara med på dop innan man skulle stänga av maskinerna och låta han somna in för gott! Självklart ville vi det, men fy vad jobbigt kan jag lova.
Här ligger lille J!
Må du få vila i frid, vi tänker på dig!!!!
Jag vet inte om man riktigt förstått ännu vad som hänt!? Känns som man går i dvala......Dopet var jättefint och lungt...men saknade glädjen som annars finns vid dop.....här stod vi alla och grät och önskade att allt detta inte skulle hänt.
Vi tänker på er T & J, må ni få mycket stöd av alla ni känner nu!
Vara starka och finnas för varandra.
Kram på er.

Inga kommentarer: