torsdag 11 mars 2010

Ett steg...

åt rätt håll idag. ; )
Gick upp tidigt i morse för att hinna träffa Viggo innan han skulle in på operations salen för koll av stämband och ev ta bort respiratorn.
Vart lite mys mé killen i knät innan läkar teamet kom och hämta han.
Nu rullas han strax iväg..... VI gick upp och tvättade lite kläder och åt frukost....sen tog det ej lång stund förren telefonen ringde och de bad oss komma ner för läkaren ville prata med oss. : 0 VAD var på g nu......Vi gick ner..... Vi fick veta att han var på väg tillbaka in på salen och hade respiratorn kvar....detta pga att han blev kall under undersökningen. Han skulle värmas upp på salen och sen skulle man försöka ta bort respiratorn. De berättade även att de såg lite rörlighet i hö stämband, ej normal rörlighet men kan vara ett tecken på att det kan gå åt rätt håll. Respen togs bort och man satte en cpap direkt. Och det verkar som han fixar att andas med den nu.....vi håller tummarna att lungor och allt orkar med detta nu. Kändes oerhört skönt att det inte blev nån "track" ......Men vi törs inte hoppas för mycket ännu men ser lite ljust ut just nu iaf. Här ligger han med cpap och kramisarna.........
Ser inte heller så skönt ut men betydligt bättre än att ha en slang ner i halsen kanske!?
nu försöker vi sova gott inatt och hoppas allt går bra för lillen nu.
LÄNGTAR
till imorgon då Tuva kommer hit och ska gosa med mamma! ; ))
Blir lite fredagsmys med bad, pizza och framförallt....hon ska få träffa lillebror. Var ju en månad sen hon fick se han.......ja han blir en månad imorgon! Tiden rullar ju faktiskt på! ; )
Även farmor och faster ska komma, kul att träffa nån man känner och prata lite annat än bara "sjukhusprat"!
NEJ
nu ska vi fixa lite och sedan ner till Viggo och ge kvällsmat och pussas godnatt! ; ))
Kram på er alla!

Inga kommentarer: