måndag 11 januari 2010

Bygget.....

börjar ta form. Murarna var förbi en dag och färdigställde jobbet med murstocken och spisen! Blev jättebra tycker jag! Tyvärr lite dåligt kort men man kan ju iaf se hur det kommer se ut! Lite färg och en bänkskiva mm så blir det kanon!
I brist på leksaker och kompisar på bygget så får man hitta på egna varianter! Är det inte "dra med hund i snövallen" så é det egen tillverkning av instrument el barbiesängar! Tur de nappar på enkla förslag ibland......; )
Här nedan har svärfar snickrat ihop räcket vid trappen, ett litet skafferi med katt ingång och sedan inbyggnad för kyl och frys. Köket blir defenitivt ej stort men det kommer nog bli det bästa i hela huset! Blir sååååååå fint.
Sambon som ej visste vad en dammsugare var har tydligen kommit på det i samband med byggeriet! Nu ska puttsas golv inför primning........
Och här primas det för fullt......
Ja jo det händer lite nu iaf. Iveckan ska väl flytspacklas i tvättstuga och toa. Väntar på att det blir klart och att golvet läggs i köket så kan vi beställa det och börja montera mm. En hel del kvar men det rullar på bra! Har haft sådan tur med väder och nu när kylan kom blev spisen klar så vi kan värma på lite mé den oxå!
Något helt annat nu då.......Magen som é sååååå STOR nu. Ska på kontroll idag för att se om den lille lagt sig tillrätta ännu! Exakt 1 månad kvar idag, vad tiden går! Sängen måste jag se till att måla denna vecka oxså! Kom bara till grundmålningen sen tog det stopp! ( È så kallt ute i pannrummet där jag målar nu när svärfar har bergvärme. Skillnad när det eldades med ved)
Nepp nu till ett varmt bad och lite fix så man é redo att fara till MVC.
Ha det gött........

1 kommentar:

Jeanette1981 sa...

Så underbart fint ni får det :-)