måndag 15 februari 2010

Inte....

har vår lille Viggo vaknat ännu! Men de säger att det ser ganska bra ut ialla fall. Han fick byta respirator inatt som var, då ena lungan visade sig ha tryckts ihop lite eftersom han har/hade så mycket avslappnande med. i sig. Men idag har de tagit bort lite av dessa med. så nu ska han vakna vartefter. Kommer väl inte vara särskilt pigg men skönt när han kommer titta upp på en igen!
Vi har nu flyttat in i ett rum på familjevåningen inne på Astrid Lindgrens. Här finns gemensamt kök och tvättstuga och det é ju bra. Nackdelen är just nu att det är en bit att gå för att komma bort till salen som Viggo ligger på. Men förhoppningsvis é han snart lite bättre och ska väl då flyttas närmare in här någonstans för eftervården!
Blir nog några jobbiga dagar, veckor,månader och år framöver......men det är väl något man lär sig vartefter!
SAKNAR!
Tycker mycket känns jobbigt just nu, saknar Tuva så enormt mycket! Brukar max vara borta från henne i 2-3 dagar och nu vet man att det blir veckor! ; (( Hon har ju turen att få åka till Egypten en vecka snart, så hon får lite annat att tänka på! Sedan när hon kommit hem hoppas jag att vi kanske kan få ta emot besök och att Tuva då kommer med och hälsar på.
Man har ju inte så mycket att tillbringa dagarna med så man tänker nog en hel del för mycket på saker och ting ibland.....men man måste ju tro att allt ska lösas.
BYGGET!
Ja så mycket mer stillastående som det kommer bli nu med bygget hade vi inte kunnat ana! Viktigast nu é Viggo sen får vi ta bygget när vi kommit in i detta och kommit hem och så. Känns bara sååååååååååå jobbigt att inte ens ha ett hem när vi väl får komma härifrån. Men vi får väl se om vi kan be lite vänner och bekanta om lite extra hjälp nån helg så kanske det inte ska vara allt för mycket kvar sen.....
Bara det stora med uppvärmning, vatten och avlopp som känns som det viktigaste och tyngsta nu!
IMORGON!
Ska träffa kirurgen imorgon igen, sitta ner och gå igenom lite igen! Ska försöka anteckna lite då, det har varit mycket att ta in på en gång. Sedan ska vi träffa en kurator för att gå igenom allt det praktiska....och det kan nog gå åt! Man har ju inte en aning vart man ska vända sig och vad som é viktigt just nu med papper och sånt! Bra få tala med nån som kan informera så man inte missar något!
Nej nu ska här pumpas lite mat till Viggo, sedan sängdags!
Kram och god natt!
Tack alla för fina kommentarer och tankar till oss, värmer så mycket så!!!!

Inga kommentarer: