måndag 22 februari 2010

Söndagen...

började med att vi fick info att natten hade inte varit bra för Viggo. Hade vart vaken nästan hela tiden och mycket orolig och inte kommit till ro någonting!
På förmiddagen satt han i mammas knä och var inte så nöjd då heller. Mycket slem och rossel, visslande djupa hårda andetag! Riktigt jobbig för den lille stackaren. Man önskar man kunde hosta åt han ibland och se om det lossnar! Eftermiddagen vart han ännu värre, gick inte röra han och han vantrivdes med det mesta! Vad gör man! Sköterskorna kontaktade narkos och röntgen läkare för så här kunde han inte ha det! De kom först framåt kvällen, iväg på röntgen! Det visade att han var tät i lungorna, ev lite vätska där! De började ana RS virus eller lätt lunginflamation. Kl 24.00 ringde vår telefon där vi fick detta besked och att han vartefter skulle flyttas ner till Biva igen. Nu var han i behov av den vården de har/kan där!
Tror ni man sov mycket sen då......nej inte direkt! Till och med tårarna tog slut.....Inte ville man att han skulle bli sämre och flyttas ner dit igen inte! ; ((

Inga kommentarer: