lördag 2 maj 2009

Lördags.....

morgonen var lite tung, men man var snart i full fart igen. Fixa liten frukost bricka och ut och satte oss utanför hönsgården. Kollade att gjutningen såg bra ut. (var lite mörkt igår) Tror doggsen får det ganska bra här sedan när allt é klart.

Skjutsade Tuva på kalas hos sin kompis Ylva. Under tiden hon var där så tog Spiff och jag en promenad på sörping. Köpte grisknorr som han bar hela promenaden tills vi satte oss vid ån, då han käkade upp den! Han é riktigt duktig, bryr sig inte om varken andra hundar eller människor. (bara okända katter) hihi Sedan vart det att åka hem en sväng. Kom bara innanför dörren så hörde jag något som lät utanför, en Miata stod på gården. Det var Lelle och Annica som kom på besök ( min sambos mamma med man ) Vi tog en kopp kaffe på altanen och kollade in kycklingen, sedan var det dags att åka och hämta Tuva igen.

När jag kom dit så ville Tuva visa en kanin som hon valt ut av alla kaninungar. Hon har fått lov att låna en från deras gård över sommaren.

Söt va!? Vi tror oss kunna se att det är en pojke, så nu ska Tuva komma på ett bra namn! Ska hämtas om ca 2 veckor då den é 8 veckor. När vi sedan for vägen tillbaka så stod alla getter på vägen.....de har liksom satt staket runt sitt hus och hägnat UT getterna då de bara rymde när de försökte stänga dem inne. Så nu går de fritt utanför staketet och i hela skogen. Skönt liv för dem..... men när vi kom åkandes med bilen så fick de världens fart. Här är den stiliga bilen med dess ägare, redo för en härlig åktur! Kul att ni tittade förbi, synd att inte hela familjen var hemma bara. Tidig kväll blir det nu, marknad imorrn! God natt och kramizzz

1 kommentar:

Anonym sa...

Sov gott