lördag 2 maj 2009

Maj tåget....

vart en låååång dag för att se på tåget. Dagen började med att sambon inte fick igång mc:n, alarmet står och drar ur batteriet. Ladda ca 1 timme, funka inte att starta i alla fall. Blev inget tåg för han i år. Vi tog bilen in med Tuva och Spiff. Hitta en gräsplätt i Kneippen där vi slog oss ner mumsande på en glass. Solen stekte på och det var väldans skönt att bara sitta där och spana på mc, bilar och allt folk. Mc åkarna kom först men med stora glapp. Suarn mc körde ganska långt fram, men inget kort blev taget.
Sedan inleddes bilåkarna med en lastbil med live band på! Synd bara att alla inte kan köra på en lång rad, mycket väntan. Barnen blir otåliga och man själv tappar suget lite oxå. (Nu hörde jag i efterhand att det blivit utryckning för brandkåren) Typiskt men men ...... Sedan kom den bilåkare vi väntat på! Håkan med sina två barn i hans fina bil, en Cheva 55:a. ( hoppas jag har fattat rätt Håkan!?) Annars ni som kan det där ser väl själva vad det är! Hihi Och här under då, vems favorit tror ni detta var!? Ja helt rätt, Tuva och mamma tyckte denna var finast i tåget. Mycket pga färgen skulle jag tro!
När tåget nästan var klart begav vi oss bort till min syster M som bjöd på lite mat och kaffe med glass. Tack det var gott efter 3 tim "inte göra något". hihi Sen styrde vi hemåt med grillning i tankarna och gjutning!
Kommer mer.......

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är det som kommer???? Låter som ni haft det hur trevligt som helst, bland avgaser och fågelhosta i STAN!!!!!!!Glasen hade väl en hinna av avgasförorening när den slickades på????